Våra stugor

Vi har naturen som vardagsrum vid vår scoutstuga.
Förutom stugan i Ausås har vi även ett lägerområde strax intill som ger oss möjlighet till läger och övernattningar utomhus, på hemmaplan. Vårt område är beläget på Möllebacken i Ausås, med utsikt över landskapet omkring.

Flertal rum, stora och små för aktiviteter.
Kök med spis, ugn och micro. Porslin för ca 25 pers. Övernattningsmöjligheter finns med golvförläggning.
Stugan används som fritidshem under vardagar.

Lägerängar

Området i anslutning till scoutstugan i Ausås består av lägerängar i olika storlek, insprängda mellan träd och dungar. Området anlades 2003 och finns i direkt anslutning till Ausås scoutstuga med toaletter och kök.
Området är avsett för tält- eller vindskyddsförläggning och har god kapacitet för små och medelstora scoutläger och övernattningar.

Självklart hyr vi ut både stugan och lägerängarna till andra kårers scoutverksamhet. För mer information och bokning, kontakta scoutstugan under dagtid: 0730-877804 (säkrast vardagar 13-17.30)