Stöd kåren genom önskad reklam!

Ausås scoutkår har ingått ett officiellt samarbete med företaget Dirma.
Dirma är ett helt nytt sätt att samla in pengar till föreningar. Istället för att sälja korv, underkläder och lotter kan du enkelt dra ditt strå till stacken när du köar till toaletten, väntar på bussen eller står i matkön genom att ta del av riktade erbjudanden i din mobil, utvalda för att passa just dina intressen.

Så här gör:

1. Registrera dig och fyll i information om dig själv
När du registrerar dig på Dirma fyller du i information om dig själv och dina intressen. Det gör det möjligt för företag att nå ut med erbjudanden som passar just dig och dina behov. Givetvis får företagen inte ta del av all information. Din identitet, mejladress och dina personuppgifter lämnar aldrig Dirma och alla utskick sker genom oss.

2. Få Dirma-mejl med erbjudanden
Efter att du registrerat dig kommer du få Dirma-mejl med skräddarsydda och förmånliga kampanjer. För varje erbjudande betalar företagen en summa pengar till din förening, oftast mellan 1 och 5 kronor. Det enda du behöver göra är att läsa kampanjen och svara på två frågor. Enkelt, eller hur?

3. Samla in mycket pengar – tillsammans
Tanken med Dirma är att alla ska kunna samla in pengar till föreningslivet. Det är lite som crowdfunding: ingen behöver bidra jättemycket, men det blir ett bra resultat om många hjälper till. Ju fler ni är från just din förening, desto mer pengar kommer ni att tjäna via Dirma.

Mer information finns på dirma.se

OBS!
Företaget Dirma är avsändare av tjänsten, Ausås scoutkår är enbart mottagare av de medel du väljer att stödja kårens verksamhet med. Har du synpunkter på den tjänst Dirma levererar så vänd dig i första hand till företaget, men låt oss i kåren gärna veta om du har synpunkter som vi bör ta del av.