Terminsstarter 2019

Vi hälsar gamla och nya scouter välkomna till ett nytt scoutår och en ny spännande termin. Avdelningarna startar: Spårarna måndagen 21/1 kl 18:30-20:00 Äventyrarna tisdagen 22/1 kl 18:30-20:30 Upptäckarna torsdagen 24/1 kl 18:30-20:00 Vi ses i scoutstugan!

Ett stort tack!

Ausås scoutkår vill tacka besökare, sponsorer och andra som genom årets julmarknad bidragit till en bättre och roligare scoutverksamheten i Ausås. Stort tack!

Sök ekonomiskt stöd genom Majblomman

Vi i Ausås scoutkår säljer varje år Majblommor och delar genom vår egen lokala Majblommeförening ut ekonomiska bidrag till barn och unga under 18 år. Bidragen är avsedda för de som av många olika anledningar har det tufft ekonomiskt och Läs mer »

Stöd kåren genom önskad reklam!

Ausås scoutkår har ingått ett officiellt samarbete med företaget Dirma. Dirma är ett helt nytt sätt att samla in pengar till föreningar. Istället för att sälja korv, underkläder och lotter kan du enkelt dra ditt strå till stacken när du Läs mer »

Håll koll på arrangemang och kurser i Skåne!

Med kurs och arrangemangskatalogen på nätet kan du läsa om och ha full koll på alla de arrangemang och scoutrelaterade kurser som planeras i Skåneregionen. http://arrangemangiskane.scout.se

Nu hittar du Gröna kartan gratis!

Nu finns ”Gröna kartan” att hämta gratis på Länsstyrelsens hemsida. Kartan har vandringsleder väl utmärkta över hela landet och är den bästa för dig som ska ut på hajk eller ordna arrangemang. Till Länsstyrelsens webbplats