Medlemsansökan

Vi i Ausås scoutkår tycker det är jättekul när nya scouter börjar i vår kår. Nya medlemmar ansöker om medlemskap via en speciell blankett som skall skrivas under (av omyndig medlems målsman) och lämnas till avdelningsledaren för registrering.

Givet vis är du välkommen att prova vara scout några möten innan du behöver bli medlem i scoutkåren. Det är dock viktigt att din registrering inte dröjer för länge med anledning av de försäkringar som ingår i medlemskapet och som krävs för att delta i våra arrangemang och aktiviteter.

När du blivit registrerad medlem skickas en medlemsfaktura hem till dig. Fakturor till nya medlemmar skickas ut vid bestämda tillfällen, några gånger per år så det kan ibland dröja innan din första medlemsfaktura kommer. Därefter faktureras medlemsavgiften terminsvis.

Blanketter att skriva ut

[easy_noindex_nofollow_index1]